Хороскоп

Вижте какво Ви очаква и разгърнете потенциала си с помощта на астрологията

Седмичен хороскоп за периода 23-29 октомври 2017

Избери своята зодия:

зодия овен

зодия телец

зодия близнаци

зодия рак

лъв зодия

зодия дева

Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева

зодия везни

зодия скорпион

зодия стрелец

зодия козирог

зодия водолей

зодия риби

Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Хороскопът е разположението на небесните светила в деня и часа на раждане на даден човек. Чрез тези данни се изчисляват 12 астрологични домове включително и асцендента – изгряващият зодиакален знак на източния хоризонт по време на раждането. На базата на хороскопите, астролозите правят предвиждания за съдбата на дадения индивид.


зодия овен Овен ( 21 март – 20 април )

Възможно е тази седмица, да преминете през криза и успешно да я преодолеете. Това ще ви направи по-силни. В понеделник, настроението ви, ще бъде емоционално приповдигнато. Във вторник, ако не се вземете в ръце, рискувате цял ден да седите в интернет. В сряда конструктивно, ще се решават бизнес въпросите. В четвъртък и петък ще имате отлични шансове, свързани с парите на другите. Например, може да вземете голям кредит, да получите финансова помощ или наследство и така нататък. В петък е особено важно, да се настроите на бизнес вълна и да контролирате емоциите си. При контактите ви с хора, може да има конфликти и изблици на агресия, които няма да са от полза за общуването. В неделя, приятелите, ще ви помогнат да възвърнете силите си.


 

зодия телец

Телец ( 21 април – 21 май ) 

Основната тема на седмицата, ще бъдат партньорските отношения. Ще промените подхода си към колегите и личните си партньорства, ще преразглеждате споразумения и договорености. Във вторник, ще бъдат успешни тайните преговори. Може да получите полезна информация без думи – като намек, знак, анонимно писмо, чрез прозрение или пророчески сън. В четвъртък и петък, ще се открият нови възможности за взаимодействие с хората. Това са чудесни дни за сватба, започване на бизнес партньорство, сделки, подписване на договори, увеличаване на популярността. Някакъв нездрав ентусиазъм, ще ви обхване по въпроси свързани с трудовите отговорности и взаимоотношенията с колегите. Намалете темпото, всъщност ситуацията не изисква да се напрягате, напротив, трябва да изчакате и да се охладите.зодия близнаци

Близнаци ( 22 май – 21 Юни )

Препоръчително е още от понеделник, да си съставите правилен хранителен режим, да разпределите ежедневните си задачи и да промените някой от навиците си, така ще бъдете здрави и ще се чувствате винаги в добра форма. Ще имате много работа през седмица. Във вторник, ще научите нещо тайно или ще обсъждате под секрет, въпроси свързани с работата и отговорностите ви. А в четвъртък или петък, ще започнете нов обещаващ проект, ще имате много повече отговорности и авторитета ви сред колегите ще расте. Събота, ще се отличава със специален интензитет. Очакват ви много срещи, разговори за работа, малки дела. В края на седмицата, главната тема, която ще ви вълнува, ще е здравето: комуникация с диетолози и треньори, разработване на ежедневен режим, избор на здравен център.


зодия ракРак ( 22 юни – 23 юли )

Тази седмица, ще се почувствате по-живи от всякога. Ще имате нужда от нови впечатления, пространство за творчество и различни интересни дейности. Местата които ще ви привличат, ще са: концерти, изложби, празнични събития, ресторанти и нощни клубове. Много от вас, ще се увлекат от интересно хоби, ще участват в развлекателни състезания и викторини. Във вторник, ще се сблъскате с труден проблем на работа или няма да се чувствате прекалено добре, да се забавлявате, свободно. Но в четвъртък и петък, ви очаква шумен успех в обществото, спечелване на конкурс или състезание, признаване на вашите творчески заслуги, участие в престижно или социално значимо събитие.


лъв зодия

Лъв ( 24 юли – 23 август )

Тази седмица, най-важни за вас ще бъдат дома и семейството. Още в понеделник, ще прегледате какви промени трябва да направите в тази област. Например, може да решете, че трябва да направите ремонт или да преразпределите домашните задължения. Във вторник по странен начин, ще получите информация или успешно ще обсъдите под секрет домашните дела. Понякога това положение на планетите показва, гости, които пристигат „по вода“ или успешна реконструкция на водопроводните тръби в дома. Четвъртък-петък, вниманието на другите, ще бъде приковано към вашият дом и семейни дела. Това може да се дължи на нов дом, посещение на важен гост или социален успех на някои от членовете на семейството.


зодия дева

Дева ( 24 август – 23 септември )

Може да се каже с увереност, че до края на седмицата, ще бъдете по-добре информирани, отколкото в началото, а самата нова информация която ще получите, ще дойде от други хора, от вестници и новинарски сайтове, от лекции и учебници, в зависимост от вашия личен хороскоп и плановете ви за седмицата. Във вторник, ще научите нещо тайно, ще водите тайни преговори с някого или ще получите новини, по интуитивен път, анонимно или като прозрение. В четвъртък или петък, ще имате важна среща или запознанство с полезен човек. Това също са добри дни за учене и самообучение. Интензивна комуникация, много новини или активно предвижване в града ви чакат в събота.


зодия везни

Везни ( 24 септември – 23 октомври )

В понеделник, ще се появят причини да обърнете повече внимание на материалната страна на живота. Във вторник, се доверете на финансовата информация, включително и тази, която идва при вас без думи – интуитивни предположения, съвети, предчувствия, пророчески сънища. В сряда, ще бъдете по-импулсивни в действията си, имайте това предвид и съзнателно правете пауза, преди да предприемете нещо. В четвъртък и петък, ще имате късмет по материални въпроси, но в петък и в събота-няма да ви върви много в любовта. Също в петък и събота, не се препоръчват козметични процедури и посещение на салон за красота. Неделя ще бъде посветена на почивка – очакват ви развлечения, културни събития или срещи.


зодия скорпион

Скорпион ( 24 октомври – 22 Ноември )

В понеделник Слънцето, ще влезе във вашият знак. Това означава, че не само в скоро време, ще имате рожден ден, но също и че жизнената ви активност ще нараства, сами ще започнете да управлявате живота си и ще заемете водеща позиция в повечето ситуации. Особено важни са четвъртък и петък – дни на възможен социален успех, значителен растеж в очите на другите и нови много големи възможности за подобряване на живота. А от вторник до края на седмицата, с лекота ще успеете да решите проблеми, благодарение на логическото си мислене в комуникациите, ученето и други въпроси, които изискват добра мисъл и изобретателност.


зодия стрелец

Стрелец ( 23 Ноември – 21 Декември )

В началото на седмицата Луната във вашият знак, ще ви направи по-емоционални и възприемчиви. Не трябва да се страхувате от импулсивните си действия, те ще се окажат интуитивно верни. Обстоятелствата, ще са благоприятни за решаване на финансови проблеми. В четвъртък и петък, успешно може да направите важни неща, които искате да скриете от очите на другите. Също така това са добри дни за социална активност и помощ, по отношение на болни, сираци, самотни хора, бездомни животни или благотворителна работа свързана с природата и растенията. А в случай на благоприятен личен хороскоп, тези дни могат да ви дадат тайни лостове на влияние. През почивните дни, трудно ще се заседите у дома: ще ходите на разходки или ще пътувате някъде надалеч.


зодия козирог

Козирог ( 22 Декември – 20 януари )

В понеделник, ще се появи причина, която ще ви застави да обърнете повече внимание на приятелите си. По често ще комуникирате с тях или ще завържете нови приятелства. В четвъртък, ще станете по-емоционални, а чувствата ви, ще се изострят. Ще имате много вътрешна сила и решителност, което ще ви стимулира за нови достижения и победи . В четвъртък и петък, ще се заемете със социално значим обществен въпрос и ще комуникирате с влиятелни хора. А увереното поведение, ще ви позволи да управлявате ситуацията и да заемете водеща позиция. В петък и събота, не се доверявайте на чувствата си, а вярвайте на ума си. Прислушвайте се, не във вашите инстинкти, а в логическите доводи. Също не вярвайте на млади и съблазнителни хора, те могат да ви създадат проблеми.


зодия водолей

Водолей ( 21 януари – 19 февруари )

В началото на седмицата, отделете особено голямо внимание на вашия бизнес живот. Още от понеделник, в бизнес делата, е възможен напредък, а четвъртък и петък ще бъдат изключително богати на възможности. Събитията в тези дни могат да бъдат свързани с – предлагане на добре платена работа, повишение, социален успех, победа в професионален конкурс или нещо също толкова важно. Но въпреки че работата и социалните дейности, трябва да бъдат ваш пръв приоритет, това не означава, че трябва да се занимавате само с тях през цялата седмица. В понеделник и вторник, може да се срещнете с приятели. В сряда и петък, ще искате да прекарате свободното си време у дома и да си поемете дъх. Почивните дни, са идеални за грижа за външния вид.


зодия риби

Риби ( 20 февруари – 20 март )

В понеделник определена ситуация, свързана с чужденци или нещо случващо се далеч, но пряко свързано с вас, ще стане основна тема в живота ви за следващия месец. Във вторник е полезно да общувате повече и да се прислушвате в новините. В сряда, ще отделите известно време за приятелите си. В четвъртък и петък, ще имате късмет в неща свързани с чужбина, във връзките с чужденци, в областта на съдебната и обществената дейност, науката, а студентите в образованието. През почивните дни, ще се почувствате емоционално изолирани от хората. Ще ви бъде по-комфортно, ако прекарате уикенда у дома или отидете на почивка сред природата.


Източник: АстроСтар