Актив Клийн

0
359
Актив Клийн

Актив Клийн – високо качество с гарантирана безопасност!

Основана през 2009г., фирмата АКТИВ КЛИЙН ООД има дългогодишен опит в дейността по пране за медицински заведения, хотели, ресторанти и частни клиенти. Към настоящия момент разполагаме с четири бази за пране в районите на Русе, Търговище, Севлиево и Свищов. Висококвалифицирани специалисти с дълъг практически опит ежедневно доставят отлични резултати в обработката на прането. Набор от различни товарни автомобили за транспортиране, спомагат за бързо и ефективно обслужване в срок.

Нашият офис: гр. Русе, ул. Рига 7а, Дом на услугитe, ет.1, офис 1
Свържете се с нас: +359 885 434 499, ekostandart@abv.bg

АКТИВ КЛИЙН развива дейността пране за медицински заведения и хотели, както и пране на спално бельо и килими. Базата е изградена по евро проект – изключителна предпоставка за високо европейско качество на услугите. Използваме модерни бариерни професионални перални машини, специализирани за изпиране на болнично пране. Перални от този клас в България са изключителна рядкост – те са образец за най-висок клас стандарт в тази сфера в ЕС. Системата на работа гарантира стерилност и невъзможност за контаминиране поради бариерата между „мръсен” и „чист” сектор. Така ние гарантираме безопасност на специализираното пране от болнични и медицински заведения.

Единствената по рода си в региона техника, както и отделни помещения за медицинско пране и хотелиерско пране, осигуряват пълно спокойствие за инвентара и на хотелиери, ресторанти и кетъринг фирми, ползващи нашите услуги.

Дейността ни е сертифицирана по: ISO 9001 – международен управленски стандарт, с който се определят изискванията към системите за управление на качеството. Сертификатът по ISO 9001 е доказателство за ефикасното функциониране на системата за управление на качеството в организацията; ISO 14001 – международен стандарт, който определя изискванията към система за управление на околната среда, която да бъде внедрена в една организация и сертифицирана впоследствие от трета, независима страна. ISO-OHSAS 18001 – най-разпространеният международен стандарт за управление на безопасните условия на труд.

Наши клиенти са множество лечебни заведения, хотели, фирми и други организации от различни браншове.

Уникални услуги на АКТИВ КЛИЙН ООД:

  • „от врата до врата” – взимането и връщането на прането от клиента пести време и средства
  • предоставяне на безплатно оборотно луксозно спално бельо за наша сметка.
  • професионално пране на всички видове килими с пълно отстраняване на твърди частици от материята и връщане на клиента напълно изсъхнали, готови за употреба.
  • професионално гладене на всички типове дрехи чрез парен манекен.

Положителната обратна връзка от клиентите ни, както и продължителните ни взаимоотношения са неоспорим показател за висок професионализъм и удовлетвореност.

 

СПОДЕЛИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете вашето име тук